NEEM CONTACT MET ONS OP

Info

Bij Ravissant is ieder traject anders en daardoor uniek. Startpunt van iedere vorm van onze dienstverlening is een persoonlijk gesprek. Van daaruit kiezen we welke aanpak aansluit bij de wens van de cliënt. Bijvoorbeeld: life coaching, loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkelingscoaching òf een training zoals:

HartsTocht

Verbinden met jezelf door openheid, kiezen uit liefde of angst, emoties verkennen, levenslust onderzoeken, de regie over je eigen leven nemen. Ga mee op reis in jezelf, word zelfbewust, raak bezield, krijg inzicht en balans tussen hoofd en hart van de meest waardevolle mens: JIJ.

Basisvaardigheden coaching

‘Als een hamer je enige gereedschap is ziet elk probleem eruit als een spijker’. In deze korte cursus leren deelnemers op een praktische, effectieve en laagdrempelige wijze een professionele houding aan te nemen ten aanzien van coachen. Deze cursus is gebaseerd op het boek ‘Mijn coachgereedschap’. Oefenen met instrumenten en toepassingen, waarbij gebruik gemaakt wordt van een traject met een oefencliënt.
Voor uitgebreide informatie over coaching en trainingen kun je op ons YouTube kanaal kijken en meer informatie:

Coaching
Een coach is in de oorspronkelijke betekenis een vervoermiddel, een koets. Dit vervoermiddel brengt de coach cliënt van A naar B. Datzelfde gebeurt min of meer in een coachtraject. Enkele voorbeelden:
  • In life coaching hebben mensen een wens om op alle levensgebieden een beweging te maken van A naar B. Hierbij kun je denken aan een acceptabele werk-privé balans.
  • In persoonlijke coaching heeft de coach cliënt de behoefte om zich op een specifieke coachvraag te bewegen van A naar B. Hierbij kun je denken aan een vraag zoals: ‘hoe leer ik geaccepteerd “nee” zeggen’.