COACHING

Afhankelijk van jouw vraag zijn er diverse mogelijkheden:
individuele coaching
groeps- (team)coaching

Als je behoefte hebt aan individuele coaching dan kan jouw coachvraag voortkomen uit verschillende behoeftes. Je kunt hierbij denken aan persoonlijke ontwikkeling, gebrek aan zelfvertrouwen, loopbaanvraagstukken of blokkades waar je tegenaan loopt.
Om jouw ‘blinde vlekken’, patronen, talenten en ook (belemmerende) overtuigingen in kaart te brengen hebben wij eerst een intake. Op basis van de intake maken we een trajectplan en een trajectplan bestaat uit een aantal gesprekken. In een gesprek worden er vragen aan je gesteld, wordt je een spiegel voorgehouden, krijg je feedback en dit allemaal vanuit een respectvolle grondhouding van de coach. Je wordt geholpen om keuzes te maken, doelen te stellen en te realiseren. Kortom; bewegen, ontwikkelen en de verantwoordelijkheid en regie voor jouw eigen leven in handen te nemen. Het doel: jouw beste zelf te zijn!

De behoefte aan groepscoaching of teamcoaching komt dikwijls voort uit de wens om de samenwerking onderling te optimaliseren. Een coachvraag in groepscoaching kan zijn om meer vertrouwen in elkaar te ontwikkelen en van een groep een écht team te worden. De coachvraag van het team of de groep is het beginpunt van het traject. Samen met jou brengen we in kaart wat de wens is en wanneer deze geslaagd is. Belangrijk voor jullie is om te weten wat wij niet doen:
wij gaan geen vlotten bouwen, niet samen skiën of anderszins fysieke ‘teambuildings’ activiteiten ondernemen. In onze groepscoaching gaan wij jullie helpen inzicht te krijgen in de patronen, blokkades en vertrouwenskwesties die zich afspelen in jullie groep. Wanneer zit je als individu in de ‘rode’ zone waardoor je eerder aan een wedstrijd dan aan samenwerken denkt. Of wanneer zit je in je ‘groene’ zone waardoor je in alle openheid en oprechtheid in flow met je collega’s bent? Het doel van groepscoaching is: het beste uit elkaar naar boven halen!

Informatie

meer informatie over coaching